fbpx

LJubiše Miodragovića 11 N , 11160 Beograd

Hidromasažne kade prenosive MSPA

Prenosive hidromasažne kade su sve popularniji način uživanja u udobnosti svog doma. Ove kade su izuzetno praktične jer se lako mogu prenositi i postavljati na bilo koju ravnu površinu, a zahvaljujući svojoj veličini i obliku mogu se koristiti i u manjim prostorima.

Uz prenosive hidromasažne kade, sada možete uživati u blagodetima đakuzi kade bez potrebe za velikim prostorom i skupim instalacijama. One su takođe veoma pogodne za one koji žele da uživaju u đakuzi kadi na otvorenom, u prirodi ili na terasi.

Ove kade se jednostavno postavljaju i mogu se puniti vodom u roku od nekoliko minuta, a zahvaljujući ugrađenom grejnom elementu, voda se brzo zagreva na željenu temperaturu.

Pored toga, prenosive hidromasažne kade su i izuzetno korisne za zdravlje, jer masaža vodom poboljšava cirkulaciju, smanjuje stres i umor, opušta mišiće nakon napornog dana.

Ako želite da uživate u đakuzi kadi u svom domu ili na otvorenom, prenosive hidromasažne kade su sjajan izbor za vas. Pronađite model koji odgovara vašim potrebama i uživajte u opuštajućoj masaži vodom u svakom trenutku.


Molimo da pre kupovine proizvoda proverite validnost cena. Postoji mogućnost odstupanja navedene od stvarne cene.

SVE CENE SU SA PDV-om