fbpx

LJubiše Miodragovića 11 N , 11160 Beograd

Oprema za saune

Saune su postale sve popularniji način opuštanja i održavanja zdravlja u današnje vreme. Kako biste u potpunosti uživali u iskustvu saune, važno je da odaberete odgovarajuću opremu.

Ključni element opreme za saune je peć. Peći za saune se razlikuju po veličini, snazi i vrsti goriva koja se koristi. Pored toga, postoje i različiti modeli peći koji nude različite opcije kao što su kontrola temperature, vlažnosti vazduha i osvetljenja.

Drugi važan element opreme za saune su drvene klupe koje se nalaze u unutrašnjosti saune. Ključno je da klupe budu izrađene od kvalitetnog drveta, da budu udobne i da obezbede dovoljno prostora za sve korisnike saune.

Kada je u pitanju osvetljenje u sauni, najbolje je koristiti svetlost koja ne emituje mnogo toplote i koja je prigušena. LED svetla su popularan izbor, jer su efikasna i imaju dug vek trajanja.

Pored navedenih elemenata, tu su i druge stavke kao što su posude za vodu, držači peškira i dodatni detalji za opuštanje kao što su aromatična ulja i muzika.

Kada kupujete opremu za saune, važno je da obratite pažnju na kvalitet proizvoda, jer ova oprema direktno utiče na vašu dobrobit i uživanje u sauni.

Uz pravilno odabranu opremu za saune, možete u potpunosti uživati u ovom iskustvu i dobiti brojne zdravstvene koristi.


Molimo da pre kupovine proizvoda proverite validnost cena. Postoji mogućnost odstupanja navedene od stvarne cene.

SVE CENE SU SA PDV-om