OPREMA ZA CENTRALNO GREJANJE

Termo Pool d.o.o . je firma sa sedištem u Beogradu, čija je osnovna delatnost veleprodaja i maloprodaja opreme za centralno grejanje, bazenske opreme i hidroizolacionih materijala. Na tržištu se nalazimo već 15 godina i imamo veliko iskustvo u trgovini – veleprodaji i maloprodaji proizvoda renomiranih svetskih proizvođača.

Naša misija je da krajni korisnik bude zadovoljan, uzimajući u obzir odnos cene i kvaliteta proizvoda, i da pružimo što bolju i kvalitetniju uslugu krajnjem korisniku. Nije nam cilj samo da Vam prodamo opremu za grejanje ili bazen, nama je cilj da Vam pružimo sve informacije kako biste najbolje iskoristili uloženi novac, grejali se, kupali u sopstvenom bazenu i uštedeli.

Svi proizvodi imaju sertifikate, kao garanciju kvaliteta, pouzdanosti i visokih performansi artikala, a tu je povoljna cena i vrhunska usluga koju pružamo korisnicima pri odabiru materijala i samoj instalaciji, uključujući kontakt sa izvođačima radova i povezivanje sa profesionalnim instalaterima i kvalifikovanim majstorima. Sarađujemo sa velikim brojem izvođača radova i možemo preporučiti firme za podršku krajnjem korisniku.

U ponudi imamo različite tipove grejanja: grejanje na čvrsto gorivo, gas, struju, grejanje uz pomoć solarnih kolektora. Sarađujemo sa renomiranim svetskim proizvođačima i u našem asortimanu imamo poznate brendove: Viadrus, Vailant, Viessmann, Marelli, Bosh, Easy Pel, Lamborghini; bakarne cevi La Farga, pex-al-pex cevi: Henco, Blansol, Giacomini, Firat; pumpe: Grundfos, Wilo, Halm, Shimge; radijatore: Airfel, Starpan, Global, Decoral; armature: Caleffi, Arco, Heimeier, Herz, Giacomini; montažne dimnjake Vilpra; solarne kolektore Burnit, Viessmann i Vaillant.

Od naših zaposlenih možete dobiti informacije o karakteristikama proizvoda, uporedne karakteristike za više artikala, pregled prednosti i mana, kao i sugestije u cilju odabira optimalnog rešenja za Vaše potrebe. Robu isporučujemo sa lagera, što omogućava brzu isporuku do krajnjeg korisnika, i obezbeđena je isporuka na teritoriji Beograda. U saradnji sa firmom Hidroterm iz Jagodine, obezbeđujemo pokrivenost čitave Srbije.

U najkraćem roku možemo odgovoriti i na najkompleksnije zahteve.

Galeriju slika naših radova pogledajte ovde (klik na sliku za uvećanje):