OPREMA ZA BAZENE

„Termo Pool“ d.o.o. je firma sa sedištem u Beogradu, čija je osnovna delatnost veleprodaja i maloprodaja opreme za centralno grejanje, bazenske opreme i hidroizolacionih materijala. Na tržištu se nalazimo već 15 godina i imamo veliko iskustvo u trgovini – veleprodaji i maloprodaji proizvoda renomiranih svetskih proizvođača. Naša misija je da krajni korisnik bude zadovoljan, uzimajući u obzir odnos cene i kvaliteta proizvoda, i da pružimo što bolju i kvalitetniju uslugu krajnjem korisniku.

Pored prodaje bazena i opreme za bazene, naša firma je specijalizovano i za planiranje, projektovanje i ugradnju bazenske opreme. Kod nas možete naći sve što je potrebno za hemijsko i mehaničko održavanje vode u bazenu. Sarađujemo sa renomiranim proizvođačima kao što su firma Astral iz Španije (vodeći proizvođač bazenske opreme, tehnike i hemije za bazene), Mega Pool, Cepex, Meiblu, Max Dapra. Svi proizvodi imaju sertifikate, kao garanciju kvaliteta, pouzdanosti i visokih performansi artikala, a tu je povoljna cena i vrhunska usluga koju pružamo korisnicima pri odabiru materijala i samoj instalaciji, uključujući kontakt sa izvođačima radova i povezivanje sa profesionalnim instalaterima i kvalifikovanim majstorima. Sarađujemo sa velikim brojem izvođača radova i možemo preporučiti firme za podršku krajnjem korisniku.


Šta je potrebno da znate ukoliko razmišljate o izgradnji bazena

 

 katalog-bazenske-opreme

Šta treba znati o izgradnji bazena

(klik na sličicu za pregled)

 

 

Postoji dva tipa prečišćavanja bazena. Skimerski, gde se prečišćavanje površinske vode vrši preko skimera koji je povezan na pumpu, i prelivni, kod koga se prečišćavanje površinske vode obavlja prelivanjem u prelivni kanal odakle se dalje sliva kompenzacioni bazen pa u filter. Od potrebnih elemenata za skimerski bazen tu su: filter + šestopoložajni ventil, cirkulaciona pumpa, slivnik, skimer, zidne mlaznice. Takođe potrebno je ugraditi i usisnu mlaznicu na koju se montira crevo i četke i vrši seusisavanje bazena po potrebi.

Za prelivni bazen potrebno je: filter + šestopoložajni ventil, cirkulaciona pumpa, slivnik, slivnik prelivnog kanala, podne mlaznice. Potrebno je prekriti prelivni kanal, a kod nas možete naći prelivne rešetke vrhinskog kvaliteta. Takođe potrebno je ugraditi i usisnu mlaznicu na koju se montira crevo i četka i vrši se usisavanje bazena po potrebi.

Od dodatnih elemanta kod nas možete naći reflektore, merdevine, hidromasažere kao i razne vodene atrakcije.

Nakon betonaže potrebno je odraditi završnu obradu bazena. Kao završnu obradu možemo Vam ponuditi lajner foliju, stakleni mozaik ili keramičke pločice. Pre ugradnje staklenog mozaika ili pločica potrebno je odraditi hidroizolaciju bazena, za šta Vam preporučujemo korišćenje Sika proizvoda.

Velika referenca bazena koje smo radili : Aqua Park Jagodina, hotel “Alfa” Končarevo, hotel “Jezero” Bor, hotel “Panorama” Zlatar, poluolimpijski bazen Gajdobra, kao i veliki broj privatnih bazena. 

 

 Reference - galerija slika:

 

 Aqua park Jagodina
 
 
 Aqua park Jakovo
 
 
 Hotel Alfa Končarevo
 

 
Bazen Vršac 

My Soul

Banjska

Lužnice - etno selo

Ada

Crvena reka

Lipar


Virine
 

Vršac

Bačko Gradište
 

 Pirot

 Brza Palanka
 
 Veliki Popović

Americ - Mladenovac

Topola
 
Fontana Makiš
 

Privatni bazeni