TERMOPOOL kartica za instalaterske dodatke


Kartica sa kojom kupujete, štedite i racionalno trošite!

Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da je Termopool plasirao specijalnu karticu lojalnosti kako bi nagradio poverenje koje mu majstori ukazuju. Kartica je prvenstveno namenjena majstorima kako bi kroz stalnu kupovinu kod nas kupovali, štedeli i racionalno trošili prikupljena sredstva.

Kako funkcioniše?

Pri svakoj kupovini opreme za centralno grejanje i bazene, % vrednosti računa Vam se deponuje na karticu. To znači da je prilikom svakog izdavanja fiskalnog računa krajnjem korisniku potrebno da unesemo broj kartice kako bi se na Vašu karticu prebacilo % iznosa računa. Ukoliko ste Vi, kao majstor, poslali kupca kod nas, u trenutku kada kupac plaća potrebno je da nam telefonskim putem izdiktirate broj Vaše kartice kako bi se obračunao % vrednosti računa i prebacilo na Vaš račun.

Primer: Date informaciju korisniku da se preduzeće Termopool bavi prodajom oprme za centralno grejanje i bazene. Korisnik nam pošalje upit da mu odradimo ponudu. Ona iznosi npr. 200.000,00 dinara. Ukoliko se odluči da kupi kod nas, kada dođe da plati recite mu da Vas pozovemo kako bismo još jednom potvrdili ispravnost svih navedenih stavki u ponudi. Tada nam izdiktirate broj kartice, i mi Vam prebacujemo % vrednosti računa koji kupac plaća. Krajnji korisnik plaća 200.000,00 dinara i dobija fiskalni račun na taj iznos a Vama se prebacuje na račun %.

Kako do kartice?

Da biste dobili karticu, dovoljno je da posetite preduzeće Termopool na adresi Smederevski put 20a, Beograd, i da zatražite instalatersku karticu. Sa Vašeg telefona pošaljete ime i prezime i broj kartice na za to predviđen broj koji se nalazi u uputstvu. U obliku poruke Vam stiže obaveštenje da je kartica aktivna i PIN preko koga ćete u svakom trenutku moći da proverite stanje na internetu.
Kartica se izdaje odmah i potpuno je besplatna.


Koje su prednosti Termopool kartice ?

Termopool kartica osmišljena je kako bi nagradila poverenje svojih majstora, a da ni u jednom trenutku ne ošteti kupce. Kupci će biti nagrađeni kroz kvalitet i sigurnost prilikom ugradnje kvalitetne i pouzdane opreme za bazene i centralno grejanje od strane edukovanih i stručno osposobljenih lica. Instalateri će moći da prikupljena sredstva iskoriste za ponovnu kupovinu materijala.

Time se posebno ističe kvalitet i pouzdanost proizvoda po pristupačnim cenama.

* Važno je znati da ukoliko se odmah, prilikom izdavanja računa ne evidentira broj Vaše kartice, naknadno evidentiranje popusta nije moguće.
** Svaki put kada na kartici imate više od 500 dinara, možete je iskoristiti za plaćanje.